Friday, October 29, 2010

aaaa..kecemasan~

salam~

waa..a friend of mine called today..and he said something about our lecturers being frustrated with all of us being not up to their standard. omg! *slapped in my own face*

ok..i am frustrated with my power sys..i love that subject but seem that i cant really digest everything..or should i say anything..huhu..this is not me...and i don't like it!!!

3 papers down..and only 1 i am quite satisfied..the other 2..kinda went into the drain..so let just hope everything will turn out fine~

so another 2 papers..30th and 1st nov 2010..and i will be free for a month! yey! but during the holiday..i will be going up n down MARA to beg them to continue my scholarship/loan..their mistake and i am the one suffering~

but still..i have time for this..hehehe..just having some relax time out of my serabutness~


Lirik 150 Juta – Fynn Jamal

Untuk kali ke seratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
“Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?”
“Apa kau buta apa kau pura-pura suka”
Di seratus lima puluh juta kali itu
Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu
“Dia mungkin bengis seperti singa”
“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas jujur apa adanya”
“Aku lagi kenal dia”
Eh dah lebih seratus lima puluh juta kali
Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis aku ini pula dawai besi
Di setiap seratus lima puluh jutanya
Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku sambil berkata
“Sayang mungkin baran tak kira masa”
“Tapi sayang tahan kalau yang salah saya”
“Sayang mungkin saja keras kepala”
“Tapi sayang manja bila kita berdua”
“Saya kenal sayang saya”
Buat apa di cerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya
Peduli orang kata
Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna
Kalau hati tak ada
Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada
Aku mudah baran tidak semena
Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala
Aku punya manja kau saja boleh rasa
Rahsia kita berdua





so help me Allah~

make me n this little heart strong~

peace n out ^_^

5 comments:

amoyshariena said...

aw kate PS2 terok ke???
abes la,,,,kena repeat paper ni sem depan ni...
TAAAAAAKKKKKKOOOOOTTT

Ezreen said...

tiru lagu faberet sy....hehe

schuzyy said...

@amoy: takot jugak!! huhu
@ezreen: haha..curi2..me likey~

ShahrulZakri said...

versi ori ni tak best sgt ler.. versi cover by hana azatie best.. gadis bertudung nyanyi dgn gitar.. sgt mengancam!

schuzyy said...

eh..mana aci..kene support yg original! ish2~